COM APRENEN PER PROJECTES?

 
El passat dimecres es va realitzar la primera activitat amb les famílies del Baltà.
Una seixantena de pares, mares i mestres  ens vam reunir al menjador de l'escola per a posar en pràtica una de les moltes sessions d'prenentatge que viuen els alumnes al centre.



Es van dur a terme dues activitats de diferents nivells. Una adreçada a alumnes de cicle inicial i cicle mitjà on els pares es plantejaven què volien aprendre sobre un tema proposat , en aquest cas l'escarbat piloter.

Per grups havien de fer recerca de la informació ( a partir de llibres, fulls fotocopiats, internet, imatges...) i posteriorment explicar de forma oral a la resta de companys la resposta a les preguntes plantejades a l'inici de la sessió.




 
La segon ativitat que es duia a terme de forma simultània a una altra aula amb la resta de  famílies, s'adreçava a alumnes de cicle superior i van fer ús de l'eina del Clasroom. 


Se'ls plantejava un tema sobre el qual havien de formular unes hipòtesis, comprovar-les cercant la informació a internet, preparar l'exposició i dur-la a terme.

Com a cloenda de les activitats vam tornar al menjador per a fer una posada en comú de les impressions, inquietuds, sorpreses...tothom va poder aportar el seu granet de sorra i vam acordar que aquesta seria la primera de moltes trobades que es podrien anar fent per a conèixer de primera ma com aprenen al Baltà.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada